Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Qatar

Proprietate de vânzare în Qatar

Qatar este o țară din peninsula Arabică al cărei teritoriu include deșertul arid și o lungă coastă de plaje și dune de pe Golful Persic. Pe coastă se găsește și capitala, Doha, cunoscută pentru zgârie-nori zgârie-nori și arhitectura avangardistă inspirată de tradiția islamică antică. Qatarul se învecinează cu sudul cu Arabia Saudită și este, de altfel, înconjurat de Golful Persic. Piața imobiliară din Qatar s-a deschis recent doar non-Qatarului. Străinilor li se permite să achiziționeze proprietăți de vânzare în Qatar în doar câteva dezvoltări desemnate.

Unul dintre avantajele achiziționării de proprietăți de vânzare în Qatar este faptul că proprietarii au dreptul automat la o viză de rezidență pentru ei și familia lor imediată în anumite condiții.

În ciuda situației geo-politice dificile, țara continuă să se concentreze pe realizarea de noi și îmbunătățirea constantă a ofertelor imobiliare. Aceasta este susținută de evoluțiile imobiliare planificate să găzduiască Cupa Mondială FIFA 2022.

Piața imobiliară a suferit multe schimbări în ultimul an și, deși stocul continuă să fie lansat, există o presiune descendentă semnificativă asupra prețurilor, din cauza climatului economic și a ofertei imobiliare suplimentare. Proprietarii și proprietarii reacționează la această dinamică pentru a asigura cel mai bun preț în timp ce diferă de alte oferte de proprietăți similare, oferind luni de închiriere gratuite și facturi de utilități gratuite.

Investitorii în proprietăți de vânzare în Qatar au reușit să valorifice câștigurile de capital pe termen lung, în timp ce alții profită acum de oportunitatea de a începe să-și caute următoarea locuință, deoarece proprietatea devine mai accesibilă.

Îmbunătățirea locuințelor, mutarea în zone mai dezirabile și chiar intrarea în proprietate pentru prima dată devine o realitate pentru mulți oameni. Aceasta înseamnă că, în timp ce comisioanele pot avea o valoare monetară mai mică, volumul tranzacțiilor rămâne puternic, cu potențial de creștere ulterioară.

O nouă factură pentru imobiliare străine este de așteptat să crească vânzările de proprietăți rezidențiale și comerciale în Qatar, precum și creșterea investițiilor străine directe, iar un alt efect secundar ar putea fi o creștere a activelor străine care stabilesc baze regionale în Qatar.

Pentru cei care caută o proprietate de vânzare în Qatar, situată central în mai multe comunități, mai degrabă decât o dezvoltare nouă și mare în stilul orașului, Mushireb va oferi combinația perfectă.

Lusail și Msheireb sunt exemple bune de zone noi și atractive pentru clienții din Qatar. Interesul pentru aceste zone și în alte cartiere emergente, precum Al Sakhama și Umm Salal, a înregistrat o creștere constantă a interesului consumatorilor.

Cele mai populare zone continuă să fie The Pearl, Al Sadd și West Bay pentru apartamente, Al Waab și Abu Hamour pentru vile. În ceea ce privește piața de vânzări, The Pearl continuă să fie în topul listei, alături de West Bay și West Bay Lagoon.

  •  
    Qatar: ghid și motive pentru a investi în cărămidă

    Qatar: ghid și motive pentru a investi în cărămidă   Dacă auziți despre Qatar, nu vă puteți imagina imediat o țară minunată și extrem de bogată din toate punctele de vedere. Unirea perfectă între modernitate și tradiție, glitz și exces, împreună cu un stil minimal și unic. Ar putea fi de ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 38474

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Qatar, Ad Dawhah, Ad Dawhah, vilnius

735,300.00RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

6500 m²
Vanzare idee de proiect, nava de constructii - pentru EAU, Qatar. (INVESTITORI / CUMPARATORI) L
Cod. 13402

DE VÂNZARE 3 camere, Qatar, Al Ghuwariyah, The Pearl Island, The Pearl Island

3,809,728.44RON
DE VÂNZARE
3 camere

130 m²
Mai multe detalii vor fi furnizate la cerere grave.
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB